Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Americká hypotéka – půjčka bez registru na cokoliv

Slyšeli jste někdy o nebankovních hypotékách? Pokud vás trápí nevýhodný úvěr na nemovitost, může právě nebankovní hypotéka, která je finančním produktem poskytovaným nebankovními investory, být tím, co vás tohoto úvěru může zbavit. Možná vás netrápí nevýhodný úvěr, ale chcete realizovat své plány dříve, než na ně našetříte finanční prostředky, můžete využít možnost takzvané americké hypotéky. I když v sousloví americká hypotéka zaznívá právě slovo hypotéka, měli byste vědět, že ji nemusíte použít pouze na řešení svého bydlení, ale můžete jejím prostřednictvím financovat svůj podnikatelský záměr, nebo odjet někam na báječnou dovolenou. Na rozdíl od bankovních půjček se jedná o americkou hypotéku bez registru. Dočkáte se tedy peněz i v případě, že máte záznam v registru dlužníků.

Exekuce se může dotknout i vás. Jak situaci řešit?

Aniž to člověk plánuje, může se stát, že na jeho nemovitost je uvalena exekuce. Pokud jí chce zabránit, musí jednat rychle. Exekuce nemovitosti totiž znamená definitivní ztrátu nemovitosti. Pokud chce této exekuci zabránit, je třeba, aby co nejrychleji uhradil dluh a veškeré poplatky, které souvisí s exekučním řízením. Ve většině případů se však k exekuci schyluje proto, že člověk žádné finanční prostředky na uhrazení dluhu nemá. V tom případě je nutné požádat investory, zda by nepomohly s oddlužením nemovitosti, popřípadě s vyplacením exekuce.

Zastavení nemovitosti vám rozváže ruce k podnikání

Vlastníte nemovitost a je vám více než 18 let? V tom případě si můžete půjčit prakticky na cokoliv. Splácet pak můžete až 25 let, ve výjimečných případech i 30 let. Podmínkou půjčení peněz je to, že musíte svou nemovitost zastavit. Jedná se totiž o půjčku se zástavou nemovitosti. Zdá se vám to tak jednoduché, že máte pochyby o serióznosti takové půjčky? Není nic jednoduššího, než se obrátit na ostatní žádatele a zjistit si jejich zkušenosti. Vždy je však důležité probrat vhodnost nabízeného produktu s investorem a na všechno se dopodrobna zeptat. Stejné je to i v případě hypotéky bez registru.

Comments are closed.