Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Shazujte kila sušeným ovocem

Léto je ideální dobou na shození pár kil, případně vylepšení stávající formy. Zkrátka je tou nejlepší dobou, jak udělat něco pro své zdraví. Zapomeňte alespoň v tomto období na sladké pochutiny v podobě bonbonů, čokolád či tučných zákusků a raději si dopřejte skvělé pamlsky z přírodní říše. Jaké pamlsky mám na mysli? Kromě ovoce a zeleniny v syrovém stavu si pochutnávejte na sušeném ovoci. Nejenže výborně chutná, ale dodá vašemu tělu i řadu užitečných vitamínů a minerálů. Je tím nejlepším pamlskem pro váš organismus.

Léto je spojeno s plaváním, vyjížďkami na kole a dalšími formami sportování. Nemůžete udělat nic lepšího, než s sebou nosit v batůžku trochu toho sušeného ovoce nebo slaného zobání pro doplnění energie.

Nezapomeňte do dárkového kornoutu přimíchat sušené datle

Vezměte si například takové sušené datle. Pokud bychom chtěli hovořit s nadsázkou, mohli bychom o nich psát jako o přírodním acylpyrinu. Skutečně – datle jsou totiž známé svými mírně anestetickými a protizánětlivými účinky. Navíc obsahují spoustu vlákniny, takže podporují správné fungování trávicí soustavy, zejména tlustého střeva. Jsou zdravě sladké, rychle zasytí, rychle dodají energii. Možná ani netušíte, že jsou považovány za přírodní afrodiziakum. Když to tedy všechno sečteme a podtrhneme, potom jsou sušené datle, které kromě jiného obsahují také draslík, hořčík, železo a vitamíny A,B a PP, ideálním komponentem do dárkového kornoutu, který si můžete namíchat podle vlastních představ. Kde? No přece na Zobshop.cz!

Skvělé nakupování, které má styl

A když už jsme u toho míchání, ve zmíněném internetovém obchodě si můžete namíchat také vlastní čaj, vlastní müsli nebo si zakoupit speciální balíčky, různé druhy koření a vynikající kávu, kterou budete milovat nejen vy, ale i vaši případní hosté. Tak tedy hurá na Zobshop.cz!

Comments are closed.