Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Zamítnutá hypotéka u banky? Máme náhradní řešení

Mít svůj vlastní byt nebo dům je asi tajný sen mnohých z nás. Někteří si tento svůj sen brzy plánují splnit, jiní bohužel vymýšlejí nejrůznější řešení, jak jej co nejvíce přiblížit. Jestliže se ovšem porozhlédnete po aktuálních cenách bytů a domů, nejspíš vás čeká drobnější šok. V případě, že nemáte ve své pokladničce dostatek finančních prostředků, můžete si nechat o svém vysněném bytu či domu zdát. Pokud si ovšem své bydlení chcete pořídit stůj co stůj, můžete využít tak zvané hypotéky. Připravte se o všem na to, že banky jsou v tomto ohledu více než přísné a ne všem žadatelům bude vyhověno. Jednou z možností pro neúspěšné žadatele o hypotéku u klasických bank, je speciální a mnohokrát i poslední možnost, kterou je nebankovní hypotéka.  Více informací o tomto termínu se můžete dozvědět na adrese cashbroker.cz.

Vlastní bydlení

Co je potřeba k tomu, abyste dosáhli na nebankovní hypotéku?  Nejpodstatnější podmínkou je, aby každý žadatel dovršil 18 let. Dále je potřeba, aby finance z nebankovní hypotéky byly výhradně použity na nákup, rekonstrukci, popřípadě stavbu nemovitosti. Další z důležitých podmínek je, aby žadatel byl následně schopni doložit využití veškerých prostředků. Při rozhodování jsou upřednostňováni žadatelé, kteří se už v minulosti snažili neúspěšně získat hypotéku u bank. Zajímavým faktem je i to, že nebankovní hypotéka může být použita k pře-úvěrování nevýhodných zástav, popřípadě také ke koupi družstevního bytu.

Oddlužení nemovitostí

Na již zmíněné adrese cashbroker.cz si můžete přečíst určitě užitečné informace o oddlužení nemovitosti, což budete určitě potřebovat kdykoliv, kdy se stane, že máte na své nemovitosti zástavu a přáli byste si ji vyplatit, či získat výhodnější podmínky pro úvěr. Pro koho je tato služba určena? V podstatě každý majitel jakékoli nemovitosti se zástavou. Více informací nejen o výše zmíněných službách, ale i o například možnosti týkající se americké hypotéky se můžete dočíst na již zmíněné adrese cashbroker.cz.

Comments are closed.