Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Řešení zastínění – venkovní žaluzie či předokenní rolety

Letošní teplotní rekordy padaly již 22. května. Byla to neděle a vedro bylo jako v červenci. V západních a středních Čechách se rtuť teploměru vyšplhala dokonce i přes 30 stupňů ve stínu. Konkrétně v Plzni-Bolevci nebo v Řeži u Prahy bylo naměřeno 31,4 stupně Celsia. Je zbytečné domýšlet, jak to tedy bude vypadat v červenci a srpnu. I když má být červen teplotně průměrný, v červenci se očekávají vlny veder. Jste na ně připraveni? Pokud ne, ještě pořád máte čas stihnout řešit venkovní stínění- například venkovní žaluzie a dát se do stavby zahradní pergoly, abyste mohli trávit čas venku a přitom vás slunce fyzicky i psychicky nelikvidovalo.

Nečekejte, až začnou padat další teplotní rekordy!

I kdyby všechny ty předpovědi o suchém, nebo naopak nadměrně deštivém létě; o horkém létě, kdy nás bude slunce spalovat, nebo naopak o naprosto průměrném létě, zvláště u nás v Evropě, prostě nevyšly, je vždy důležité být připraveni. Ne všude je však možno (zvláště ve starších zástavbách, například na panelákových sídlištích) řešit formu venkovního stínění. V tom případě byste měli vědět, že i kvalitní vnitřní stínění, jako kvalitní vnitřní žaluzie nebo látkové rolety, k vám výrazně pomohou nastolit příjemné klima v interiéru. Nehledě k tomu, že díky vnitřnímu stínění získáte ve svém obydlí také dokonalé soukromí.

Obraťte se na montivu – firmu pro stínící a garážovou techniku

Pokud mi při čtení tohoto článku dáváte za pravdu a říkáte si, že máte nejvyšší čas, abyste s okny svého bytu už konečně také něco udělali, jen nevíte, kam se obrátit, moje rada zní – firma montiva – stínící a garážová technika. Ano, je to tak. Kromě venkovního a vnitřního stínění, kromě zahradních pergol pro vás má připraveny sítě proti hmyzu a také vrata a brány. Neváhejte!

Comments are closed.