Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Kolibové balanční technika vás zbaví bolestí

Bolí vás často tělo a pravidelné masáže nijak nepomáhají? Pokud hledáte pomoc jinou cestou, než lékařskou, možná právě pro vás bude kolibové balanční technika, která je čím dál více populární díky svým rychlým účinkům. Tuto techniku má na svědomí zkušená masérka paní Dagmar Kolibová, která přišla na to, že veškeré masážní techniky jsou vždy výhradně zaměřeny na konkrétní část těla a neberou lidské tělo jako problém. Z tohoto důvodu se u mnohých pacientů problém nevyřeší, ba naopak se po čase znovu projeví.

Tělo jako celek

Jak již bylo zmíněno, balanční techniky proti bolesti od paní Kolibové, jsou založeny na tom, že lidské tělo funguje jako jeden celek a přesně tak je potřeba k němu i přistupovat. Po dobu mnoha let si paní Kolibová vedla podrobnou kartotéku svých klientů a stále zkoušela nejrůznější nové postupy pro odstranění jejich potíží. Dnes se může pochlubit několika jedinečnými technikami účinných metod, které jsou registrovány pod ochrannou známkou „Kolibové balanční techniky“.

Rychlá úleva od bolesti

V současné době jsou tyto nové rehabilitační techniky tak propracované a účinné, že u některých klientů dojde k odstranění potíží už po první návštěvě. Pomalu ale jistě začíná mít balanční technika paní Kolibové více a více nadšenců. Některé masážní techniky jsou dokonce vyučovány na zdravotních školách v oboru masér. Dokonce tyto techniky byly vyzkoušeny i na zvířatech, konkrétně u koní, jejichž stavba těla je velmi podobná tomu lidskému.

Fungování lidského těla je velmi složitý proces. Dokonce i po úrazu nebo stresu mohou v těle zůstat bloky, které se mohou projevit až za několik let. Péče o zdraví je velmi důležitá a úleva od bolesti balanční technikou je rozhodně lepší cestou, než s pomocí nejrůznějších léků proti bolesti.

Comments are closed.