Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Profesionální právní služby pro každého

Profesionální právní služby pro každého

V dnešní době nikdy nevíte, kdy budete potřebovat právní služby. Čas od času nás prostě a jednoduše vítr zavane i do advokátních kanceláří. Pokud se to stane i vám, rozhodně vás bude čekat rozhodování, na kterého právníka se obrátit. Rozhodně není od věci mít v paměti například advokátní kancelář Mgr. Daniela Macka, která poskytuje svým klientům komplexní právní služby zaměřené nejenom na právo obchodních korporací, ale také nebylo zapomenuto na závazkové právo, vymáhání pohledávek, občanské právo, nebo právo duševního vlastnictví.

Pro provozovatele e-shopů

V současné době velká většina obchodníků začíná obchodovat také pomocí internetu, kde může oslovit výrazně větší portfolio zákazníků. Jenže už málo kdo řeší právní stránku provozování e-shopů. Občanský zákoník totiž v této oblasti přinesl nemalé změny, kterým je potřeba své podnikání přizpůsobit, abyste se vyhnuli nepříjemným následkům. Nabídka právních služeb od advokátní kanceláře Mgr. Daniela Macka nabízí mimo jiné v této oblasti následující služby:

  • Shrnutí nejpodstatnějších právních povinností pro provozovatele e-shopu
  • Vytvoření obchodních podmínek a dokumentů pro majitele nových e-shopů
  • Revize současných obchodních podmínek a dokumentů s tím souvisejících pro provozovatele e-shopů
  • Návrh standardizovaných formulářů, které jsou potřeba při nejčastějších právních jednáních souvisejících s provozováním e-shopu
  • Poradenství při každodenních obchodních situací
  • Zastupování v právních sporech (se spotřebiteli, či zhotoviteli IT řešení) atd.

Comments are closed.