Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Představujeme obrazy budoucnosti

Představujeme obrazy budoucnosti

Obrazy zkrášlují stěny interiérů již od nepaměti. Již pravěcí lidé vyřezávali svými pazourky momenty ze svých životů do skály. Vývoj od té doby enormně postoupil kupředu a dnes se do popředí dostávají produkty jako obrazy na zeď podle dílů, tedy moderní a jedinečné obrazy.

Obrazy atypických tvarů i rozměrů

Doba, kdy byl na celistvém plátně vyobrazen jediný prvek, již dávno pominula. V poslední době velmi frčí obrazy, které lze rozdělit na několik dílů. Jednotlivé části, kterých může být například až 7, od sebe odděluje malá mezera. Takové obrazy představují velice zajímavé zpestření interiéru. Jejich výhody začínají zajímavou cenou, pokračují přes možnost vytvoření atypických tvarů a končí u schopnosti zaplnit i veliké prostory. Motivy na dílech jsou buď různé, nebo se jedná o jediný rozdělený prvek. Vyobrazeno může být prakticky cokoliv od abstraktních tvarů až po obrazy na zeď se zvířaty.

Kam s hodinami? Přeci na obraz!

Závěrem zmiňme jednu vysoce praktickou věc. Spoustě lidí chybí v jejich domácnostech hodiny a nekupují si je pouze z toho důvodu, že nezapadají do designu jejich interiéru. Tento problém lze velmi snadno vyřešit pomocí obrazů na zeď s hodinami. Jde o spojení praktického – čas s estetickým – obraz. Získáte tak jedinečný doplněk, kterým se nemůže chlubit jen tak někdo.

Comments are closed.