Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Když jaro zaťuká – vklouzněte do jarní módy

Když jaro zaťuká – vklouzněte do jarní módy

Jaro zaťukalo na dveře, a tak se můžeme radovat nejen z rozkvetlých kočiček a prvních jarních květů v předzahrádkách, ale také začít obdivovat jarní módu, která nás co nevidět začne obklopovat. Aby to tak mohlo být, je třeba, abyste jarní vítr provedli také ve svém šatníku. Možná si myslíte, že jsem právě teď udělala gramatickou chybu, že ve slově „provedli“ má být ypsilon. Vyvedu vás z omylu – je to správně. Jarní móda totiž nepředstavuje pouze na dámské šaty a dámské sukně, ale také na pánská trička a pánské košile. Provětrat je tedy třeba jak skříně s dámským oblečením, tak i s tím pánským.

V nové lehké obuvi na procházce městem

Na procházku po městě budete moci s partnerem vyrazit co nevidět jen nalehko, obuti do dámských tenisek a pánských tenisek. (Kozačkám a ostatní zimní obuvi už pravděpodobně odzvonilo.) Dámy možná raději než tenisky obují dámské lodičky nebo dámské baleríny a zapózují svému miláčkovi před fotoaparátem pod rozkvetlým stromem.

Kde se k takové stylové pánské a dámské módě přitrefit, a přitom za ni nevynaložit nehorázný peníz? Právě takovou nabídku můžete očekávat od Stylomatu.cz.

Comments are closed.