Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Dovolená v Toskánsku – historie a překrásná příroda

Schválně, co si vybavíte když se řekne Toskánsko? Pokud pouze libozvučný název, který jste již někdy slyšeli, napravte to a objednejte si dovolenou v Toskánsku. Rozhodně nebudete litovat! Úrodná údolí, bohatá vegetace a příjemné klima ve střední Itálii u pobřeží Tyrhénského moře. Právě tak je možno Toskánsko charakterizovat. Zapomenout nesmíme ani na umění, historii, kulturu a architekturu. Za zmínku určitě stojí i nový trend v této oblasti, kterým je agroturistika. Pokud zvolíte dovolenou v Itáliiprávě v této oblasti, můžete zakotvit v některém z těchto letovisek: Albinia, Calambrone, Caldana, Capalbio, Castiglione della Pescaia, Elba, Florencie, Follonica, Chianciano Terme, Lido di Camaiore, Lucca, Marina di Bibbona, Marina di Castagneto C., Marina di Grosseto, Marina di Massa a dalších.

Dovolená v Itálii – dovolená plná zážitků a nových poznání

Pokud už jste Toskánsko projeli, vsaďte na nejlevnější dovolenou v Itálii v některé další oblasti. CK Italieonline pro vás připravila dovolenou v Kalábrii, dovolenou v Benátkách, dovolenou v Kampánii, dovolenou na Sicílii dovolenou na Sardinii a jinde.

Už víte, kam na dovolenou v Itálii vyrazíte právě vy?

Zatímco někoho láká Toskánsko, jiný dá přednost dovolené v Itálii Kalábrii nebo dovolené v Itálii na Sicílii. Vždy je však důležité vyrážet s takovou cestovní kanceláří, která se o své klienty dokáže prvotřídně postarat. I zdánlivé maličkosti mohou klienty potěšit. Tak například zaslání tištěného katalogu zdarma stálým klientům nebo těm, kteří se zaregistrují na internetových stránkách cestovky Italieonline, je určitě velmi příjemný počin. Cestovní kancelář Italieonline ostatně na svých webových stránkách nabízí velmi podrobného a zajímavého průvodce po Itálii (Léto u moře). Dovolená Itálie s CK Italieonline – to nejlepší pro vás.

Comments are closed.