Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Originální a vtipné dárky pro každého

Když se řekne dárek, některým lidem naskakují doslova pupínky. Ne snad proto, že by dárky nedostávali rádi, nebo že by snad patřili mezi držgrešle, kterým je líto obětovat nějakou tu korunu na obdarování blízké osoby, kamaráda či přítele, ale proto, že nápadů na skutečně originální a vtipné dárky stále ubývá. Člověk si pak láme hlavu dlouhé hodiny, čím za pár kaček překvapit, udělat radost a třeba i šokovat. Mám pro vás tip! Nakoukněte do e-shopu PtakovinyAndel.cz a vybírejte mezi originálními a neotřelými hrnečky, keramikou, pivní dárkovou kosmetikou, přáníčky, společenskými a sexy hrami, vtipnými cedulkami, vtipnými plackami a figurkami, vtipnými průkazy a pokutami … Prostě vybírejte!

Kostýmy pro děti i pro dospělé

Zimní období je obdobím karnevalů, maškarní plesů a masopustu, do toho se nám připletl anglosaský svátek svatého Valentýna, než se nadějeme budeme slavit Filipojakubskou noc a očekávat slet čarodějnic. No řeknu vám – není toho málo, co musí většina z nás absolvovat. Aby naše přípravy na veškeré tyto akce byly co nejjednodušší, Pujcovna-kostymu-andel.cz má připraveny kostýmy pro děti a kostýmy pro dospělé včetně karnevalových masek a doplňků ke kostýmům. Stačí si jen vybrat – klidně prostřednictvím internetu nebo osobně: na Smíchově, na Václavském náměstí, na Staroměstské, v Nuslích nebo třeba na Lublaňské 52.

Havaj party, halloweenská party

Pokud vás žádná z výše uvedených akcí neoslovuje a tudíž i mine, pravděpodobně dáváte přednost havaj párty či halloweenská párty. Inu proč ne? Karnevalové kostýmy v Půjčovně kostýmů Anděl jsou pro vás připravený za velmi solidní ceny prakticky po celý rok. Můžete si je předem zarezervovat, nebo to risknout a vybrat si bez rezervace z těch, které jsou momentálně v půjčovně k dispozici. Tak tedy – neváhejte!

Comments are closed.