Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Levné cestování jen s občanským průkazem

Cestování má v dnešní době naprosto jiný význam. Za dob našich babiček byla už velká věc jet do nejbližšího velkého města, natož tak někam do ciziny! Dnešní generace ovšem žije v době, kdy je cestování po celém světě přirozenou věcí. A je to určitě jedině dobře. Vidět a poznat svět je velká výhoda a přínos do života. Navíc díky nižším byrokratickým požadavkům můžete do mnoha zemí (převážně zemí EU) cestovat jen s občanským průkazem v ruce. Jestliže i vy přemýšlíte, kam vyrazit třeba jen na prodloužený víkend, nicméně aby to nezruinovalo váš rozpočet, rádi poradíme. Základem všeho jsou letenky, které jsou často nejnákladnější položkou. Bez problémů se ale dají sehnat letenky pod 1 500 Kč do většiny evropských metropolí.  Stačí jen vědět, kde hledat.

Balíme a jedeme!

Jestliže si seženete letenky pod 2 000 Kč, nebo za ještě méně do jakékoli zajímavé destinace, je až na druhém místě shánění ubytování. I to se dá v dnešní době sehnat za zlomek ceny. Možností je skutečně mnoho – last minute, přespávání u cizích lidí na gauči a podobně. Záleží jen na tom, jak moc nároční na ubytování jste. Ve finále vás prodloužený víkend například v Amsterdamu s ubytováním i zpáteční letenkou může suma sumárům vyjít na krásných 5 tisíc korun. A to je přece jen velmi krásná cena.

Cesta kolem světa

Díky tomu, že se dají sehnat letenky pod 1000 Kč do velkého množství nejen evropských měst, může se stát cesta kolem světa poměrně nízkonákladovou záležitostí, kterou si může v podstatě dovolit každý druhý. Samozřejmě za předpokladu, že není nutnou podmínkou jeho cestování vysoký komfort, na který je možná zvyklí. Jestliže i vy přemýšlíte, kde sehnat letenky za zvýhodněné ceny, můžete se nechat inspirovat na adrese letenkac.cz.

 

 

 

 

Comments are closed.