Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Škody na majetku, újmu na zdraví, požáry a jiné pohromy mohou odvrátit časné revize elektro, stejně jako revize elektrospotřebičů a revize hromosvodů

Brzké revize elektro zjistí vadu elektrospotřebičů či hromosvodů o hodně dříve, než se stane tragédie s následkem poškození zdraví, se škodami na životě a majetku. Revize elektro majitelům nemovitostí prokáže skutečný stav elektroinstalace a dalších zařízení. Hrozbu vzplanutí může odvrátit revize hromosvodů, kam spadají revize hromosvodů výchozí, revize hromosvodů periodické, případně revize hromosvodů mimořádné.

Firma Revize elektro Praha je zaměřena na revize elektro bez omezení napětí, jakož i na revize elektro nářadí a nutné revize elektrospotřebičů, nutné revize elektroinstalace a elektrorozvodů do 1000 V, včasné revize hromosvodů, jakož také revize elektro zařízení VN a VNN. Společnost se specializuje také na montáže a správky elektro zařízení bez omezení napětí, dělá dozor na práci elektro zařízení bez omezení napětí „B“ příkaz. Nyní je firma nově specialistou i na revize, opravy, servis nebo prodej elektroskútrů a oblíbených elektrokol.

Kontrolované elektrospotřebiče se v průběhu revize elektrospotřebičů oštítkují poznávacími čísly, elektrospotřebiče budou přeměřeny a výsledné hodnoty se zanesou do předem vytvořených revizních karet pro každý elektrospotřebič. V průběhu vykonané revize elektrospotřebičů se testují správné činnosti elektrospotřebičů. Až nakonec se vystaví konečné ustanovení o skutečném stavu měřených elektrospotřebičů.

Všechny zmíněné revize elektro a revize hromosvodů si žádá vyhláška podle zákonů č. 262/2006 Sbírky a 309/2006 Sbírky. V případě vzplanutí či zásahu proudem pak mnohdy pojišťovny krátí plnění, někdy nevyplácejí nic za situace, že vlastník pracoviště nebo pracovního objektu nedodržel povinnost ze zákona mít aktuální revize elektro a revize hromosvodů. Pokud inspekce zjistí, že vlastníkům scházejí potřebné revize elektro, se udělují pokuty až 2 000 000 Kč. Zároveň jsou požadavkem pro získání certifikátu ISO a auditu na ISO revize elektro.

Comments are closed.