Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Virtuální sídlo firmy

Rozvoj a chod každé profesionální firmy je závislý na času, kterého zrovna při svém vytížení nemá podnikající člověk mnoho. Proto je důležité vše správně promyslet, uspořádat a od toho je tu naše společnost. Profi-kancelář s.r.o. vám nabízí kompletní řešení určené pro úspěšný rozvoj vašeho podnikání. Přenechejte nám starosti, o které bude postaráno jako v bavlnce. Profesionální tým zajistí péči o všechny náležitosti s podnikáním spojené. Ušetřete na nákladech za pronájmy drahých kanceláří s využitím služby virtuální sídlo firmy Praha.

Komplexní služby

Podnikatelé a živnostníci z celé ČR mohou využít nabídky různých programů virtuální kanceláře, zejména v atraktivních podnikatelských lokalitách v Praze 1, 2, 3 a 9. Virtuální sídlo firmy Praha si můžete nastavit podle svých představ o ceně i sídle společnosti. Profi-kancelář vám kromě služeb virtuální sídlo nebo založení nové společnosti, může poskytnout i další služby. Například se jedná o vedení účetnictví, daňové poradenství, marketingové služby nebo administrativní podporu.

K nejvyhledávanějším patří pronájem kanceláří v Praze na kratší i delší dobu včetně zázemí, takže zde můžete například pořádat školení nebo se scházet s obchodními partnery či zákazníky v samotném středu Prahy. Výhodnou službou je rovněž pronájem sdílené kanceláře, které jsou kvalitně vybavené od internetu, tiskárny, kopírky až po asistentku a občerstvení. Sdílená kancelář je vhodná pro flexibilní podnikatele, kteří se nechtějí starat o provoz kanceláře. Uživatel má k dispozici vlastní pracoviště a s ostatními se dělí o společný prostor a zázemí, do něhož mají volný přístup.

Výhody virtuálního sídla firmy

Pro podnikatele a živnostníky, kteří nepotřebují nutně svou vlastní kancelář, a přitom nechtějí vyřizovat své podnikatelské zájmy ve svém domě či bytě, je ideálním řešením virtuální kancelář. Je to jednak vysoce profesionální, a jednak velice praktické a výhodné i po ekonomické stránce. Důvodem ke změně sídla a podnikání v tzv. virtuálním sídle firmy, může být i image firmy.

Služby Profi-kanceláře se vyznačují vysokou profesionalitou a odborností pracovníků specializujících se na jednotlivé oblasti. Nad rámec paušálu můžete mít některé služby levnější až o 40% než je v dané kategorii obvyklé. Služby se týkají založení nebo koupě společnosti, administrativy, marketingu, vedení účetnictví a služeb IT.

Comments are closed.