Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Potřebujete rychle založit firmu?

Chtěli byste si založit společnost s ručením omezeným? Potřebujete rychle založit firmu? Slyšeli jste o byrokratických postupech při založení s.r.o.? Obáváte se, že založení společnosti je nadlidský úkol? Přestože samotné založení s.r.o. je mnohdy opravdu dřina, nemusíte házet „flintu do žita.“ Se společností Profi-kancelář s.r.o., zabývající se mimo jiné zakládáním nových firem i prodejem tzv. ready made společností, to zvládnete hravě během velice krátké doby.

Založit firmu je u nás stejně těžké, jako v zaostalých státech

Pokud si chcete založit firmu či společnost v České republice, budete si muset na samotné zahájení podnikání počkat i několik týdnů, či měsíců. Není tak divu, že analýzy organizace Doing Business umístily naší republiku až na osmdesáté šesté místo. A to právě v oblasti délky trvání zahájení podnikání. Mimo jiné jsme se ocitli ve společnosti Nikaragui, tedy jednoho z nejchudších státu světa. Když k tomu všemu připočteme i další desítky administrativních kroků, nemůžeme se divit, že ne každý si svou společnost skutečně založí.

Tyto negativní výhledy vám však odpadnou, využijete-li služeb společnosti Profi-kancelář. Ta totiž nabízí služby v oblasti založení firmy „na klíč,“ ale i nákupu již založených firem, tedy zmíněných ready-made společností.

Rychlá volba založení firmy – ready-made společnosti

Další dobrou variantou při zakládání firmy je nákup už hotové společnosti. Tzv. ready-made společnosti jsou čisté společnosti bez historie připraveny k okamžitému prodeji. V nabídce lze také nalézt firmy s historií pro klienty, kteří to vyžadují.

Nákup a převod ready-made je ještě rychlejší, než asistované zřízení. Společnost převezmete ve stavu, kdy je připravena okamžitě začít provozovat činnost a také má již splacený základní kapitál. Ceny se pohybují od částky 20 tisíc korun. Jedná se tedy o dražší, ale rychlejší způsob než je asistované založení firmy. V České republice patří obě dvě varianty k poměrně oblíbeným způsobům začátku podnikání a tak na trhu najdeme dostatečně širokou nabídku.

Comments are closed.